Ellba Nekretnine Vam predstavljaju

ZAVRŠENA IZGRADNJA MAKARSKA

ZGRADA ADRIA

Izgradnja prve po redu stambene zgrade “Adria“ započela je 10.02.2020. godine, a završetak radova se planira do kraja 2021. godine. 

Zgrada se sastoji od podruma, visokog prizemlja i 4 kata. U zgradi će biti ukupno 39  stambenih jedinica. Zgrada ima dva ulaza sa dizalima, a na svakom katu su po 4 stana što budućim kupcima osigurava intimniji prostor stanovanja.

Ovisno o lokaciji i strukturi, stanovi se razlikuju po veličini, okruženju i stilu, cijeni i panoramskom pogledu. No, najvažnije su im zajedničke značajke – visoka funkcionalnost i savršen komfor za vas i vašu obitelj. U ponudi imamo jednosobne, manje dvosobne i komforne dvosobne stanove. Svi stanovi imaju prekrasni panoramski pogled na more, a bočne stambene jedinice (istočna i zapadna) također osim prekrasnog pogleda na more imaju pogled na impresivnu planinu Biokovo koja dominira krajolikom i štiti grad Makarsku sa svih strana.

Jedinstvene terase sa staklenim ogradama i zelenim vrtovima s mediteranskim biljkama, pogledom na more pružaju Vam osjećaj da je vaše okruženje dio Vašeg doma.

Kvadratura jednosobnih stanova je u rasponu od 50 m² do 57 m² (s opcijom da stanovi površine 57 m² mogu biti manji dvosobni) i komforni jednosobni stanovi površine 70 m² koji se nalaze u prizemlju objekta. Komforni dvosobni stanovi su površine 82 m2, a svi se nalaze na južnom pročelju stambene zgrade. Manji dvosobni stanovi površine 57 m2 također imaju pogled na more.

Što se tiče gradnje i opremanja, zgrada će se graditi visokim standardom i vrhunski će se opremati. Fasada na zgradi će imati 8 cm debljine kamenu vunu, vrhunska termo, hidro i zvučna izolacija. U stubištima će biti izolacija sa kamenom vunom debljine 8 cm, unutar stanova biti će dodatna izolacija. U dnevnim boravcima će biti podizno klizne stjenke velikih dimenzija sa termo izolacijskim staklima. Na jednom zidu u dnevnom boravku biti će dekorativna obloga sa Kerlite pločom.

 

Ulazna vrata u stanove bit će sigurnosna “Blindo“ protupožarna, a unutarnja furnirana vrata 1. klase, bijele boje. Sve prostorije u stanovima će biti sa ugrađenim led rasvjetnim tijelima. Sve sobe u stanovima bit će klimatizirane. U stubištima će biti brački kamen i inox ograda. U kupaonama će biti podno grijanje, visoko kvalitetna keramika (Kerlite ploče dimenzija (2,40 m x 1,25 m), kvalitetni kupaonski ormarić sa umivaonikom i sanitarije sa „soft-close“ daskama.

Prostori tuševa će biti većih dimenzija na „walk-in“ principu sa staklenim pregradnim stijenkama.

Kupci mogu birati hoće li kupiti vanjsko parking mjesto ili unutarnje parking mjesto – platforma ili garažno parking mjesto (garaža).

Svaka značajka ove zgrade pažljivo je osmišljena kako bi vam olakšala život, zgrada „Adria“ je zgrada po mjeri budućeg Kupca, bit će to sigurno utočište za sve one koji traže mir s pogledom na more, a opet u  neposrednoj blizini imate  centra grada koji jamči vrhunsko uživanje u noćnom životu.

Galerija slika

error: Onemogućeno preuzimanje sadržaja!