Ellba Nekretnine Vam predstavljaju

STANOVI U IZGRADNJI MAKARSKA

ZGRADA AQUA

Stambeni kompleks Glavica uskoro dobiva svoju drugu stambenu zgradu. Izgradnja druge zgrade “Aqua“ započela je sredinom ožujka 2022. godine, a završetak radova se planira do kraja 2023. godine.

Zgrada se sastoji od podruma koji će imati dvije etaže (-1 i -2 u kojima će se nalaziti garažna mjesta), visokog prizemlja i 4 kata. U zgradi će biti ukupno 39 stambenih jedinica. Zgrada će imati dva ulaza sa dizalima, a na svakom katu bit će po 4 stana što zasigurno jamči intiman način stanovanja. U prizemlju objekta bit će 10 ostava.

Stanovi se razlikuju po veličini i strukturi. U ponudi imamo jednosobne stanove u rasponu od 50 m² – 53 m². Svi jednosobni stanovi su se nalaze na južnom pročelju zgrade.

Dvosobne stambene jedinice su u rasponu od 60 m² – 72 m². Dvosobni stanovi su smješteni na južnom pročelju te s bočnih strana zgrade (Istok – Zapad).

Što se tiče gradnje i opremanja, zgrada se gradi visokim standardom i vrhunski će se opremati. Fasada na zgradi imat će kamenu vunu debljine 8 cm sa vrhunskom termo, hidro i zvučnom izolacijom zgrade.

U stubištima će biti izolacija sa kamenom vunom debljine 8 cm, unutar stanova bit će dodatna izolacija. U dnevnim boravcima će biti podizno klizne stijenke velikih dimenzija sa termo izolacijskim staklima.

Ulazna vrata u stanove bit će sigurnosna “Blindo“ protupožarna, a unutarnja furnirana vrata 1. klase, bijele boje. Sve prostorije u stanovima će biti sa ugrađenim led rasvjetnim tijelima. Sve sobe u stanovima biti će klimatizirane. U stubištima će biti brački kamen i Inox ograda. U kupaonicama će biti podno grijanje, visoko kvalitetna keramika (Kerlite ploče dimenzija 2,40 m x 1,25 m), kvalitetni kupaonski ormarići sa umivaonikom i viseće wc školjke sa “soft – close“ daskama.  Kupci mogu birati hoće li kupiti vanjsko parking mjesto ili unutarnje parking mjesto –  garažno parking mjesto (garaža).

PRIMAMO REZEVACIJE ZA STANOVE!

Uz stan je obavezna kupnja garažnog mjesta u podrumu objekta. Za sva pitanja kontaktirajte nas u agenciji Ellba Nekretnine.

Galerija slika

error: Onemogućeno preuzimanje sadržaja!