Ellba Nekretnine Vam predstavljaju

EKSKLUZIVNA PONUDA LUKSUZNIH STANOVA

BAŠKA VODA

Baška Voda, NOVOGRADNJA zgrada luksuznih stanova zatvorenog i privatnog karaktera. Sastoji se od Istočne i Zapadne lamele sa ponudom 14 stanova i 2 Penthouse. 

Zgrada je izgrađen kompletno od armiranog betona, ima lift, kameno stepenište, prvoklasnu keramiku i prvoklasnu završnu obradu poda u ostalim dnevnim i spavaćom sobama. Klizne stjenke su podizno klizni sistemi od termo aluminija s troslojnim staklom, a prozori u sobama od PVC materijala s troslojnim staklom i roletama na struju, klimatizacija u svakoj prostoriji, podno grijanje u kupaonicama itd…
Stanove odlikuje najviši stupanj opreme i najsuvremenije tehnologije u pogledu instalacija i upravljanja istima, dok energetska učinkovitost zadovoljava najviše standarde.

Zgrada je izgrađena, te je službeno useljena.

Baška Voda nalazi se u srcu Makarske rivijere, 10 km od Makarske, 50 km od Splita, tunelom kroz Biokovo povezana s autocestom A1. Zgrada je smješten u centru Baške Vode, na par minuta hoda od plaže te marine i šetnice s brojnim ugostiteljskim sadržajima. Zgrade je izgrađene na kosom terenu jugozapadne orijentacije koja svakom od stanova omogućuje pogled na more, istovremeno nudeći tišinu i privatnost stambenog naselja. Teren oko zgrade uređen je kaskadno, poštujući prirodnu konfiguraciju, ozelenjen autohtonim raslinjem. Stanovi su različitih kvadratura i dispozicija, a svaki od njih ima veliku terasu s pogledom na more i otoke.

Galerija slika

error: Onemogućeno preuzimanje sadržaja!