Karijera

Postanite dio našeg tima i stvarajmo uspjeh zajedno​


Ellba Nekretnine je najsavremenija bosanskohercgovačka agencija za nekretnine. Naša poslovna politika temelji se na zadovoljstvu naših klijenata kvalitetom usluga koje im pružamo. Poštovanjem tih načela obezbjeđujemo dugoročno uspješno poslovanje. Naše opredjeljenje je pružiti kvalitetnu uslugu u oblasti posredovanja nekretninama, savjetovanju, vođenju projekata i izradi procjena nekretnine uz strogo poštivanje najviših etičkih standarda. U agenciji gdje su preduzetnički duh i “razmišljanje izvan uobičajenog” jedan od ključnih faktora brzog razvoja i uspjeha, želimo dobrodošlicu svima onima koji su najbolji, kao i onima koji to žele da postanu. Posvećeni smo jednoj ideji - da tržište nekretnina prilagodimo modernom korisniku i da proces kupoprodaje i izdavanja nekretnina u Bosni i Hercegovini bude potpuno transparentan i jednostavan. Sve što smo postigli tokom godina poslovanja dugujemo našim zaposlenima. Mi smo tim kreativnih, inovativnih i entuzijastičnih pojedinaca, i ukoliko dijeliš ideje o modernom svijetu nekretnina, pridruži nam se, da zajedno stvaramo budućnost.


Šta Vam možemo ponuditi?

Zaposlenje u našoj agenciji donijet će Vam korištenje najsavremenije tehnologije, marketinških alata, kao i personalizovanu podršku. Naši agenti su posvećeni profesionalnom razvoju, dok agencija, sa svoje strane, obezbjeđuje različite edukativne programe. I, naravno, ponosimo se najbolje organizovanom strukturom nagrađivanja agenata.

Smatramo, što je i jedan od osnovnih preduslova za uspješan rad i razvoj naše agencije, da zadovoljstvo naših zaposlenih mora da bude i ostane naš prioritet.


Pridruži nam se

Ukoliko trenutno nemamo otvorenih pozicija koje odgovaraju Vašem profilu, pošaljite nam CV i propratno pismo na careers@ellbatechnik.ba
Možda baš Vi budete novi član Ellba Nekeretnine tima!

error: Onemogućeno preuzimanje sadržaja!