Ellba Nekretnine Vam predstavljaju

KOMPLEKS LUKSUZNIH STANOVA

MAKARSKA

Makarska, NOVOGRADNJA kompleks luksuznih stanova u zapadnom dijelu grada sa predivnim pogledom na more i otoke. Izuzetno atraktivna lokacija Veliko Brdo udaljena svega 600 metara od mora nudi sve potrebne sadržaje za svakodnevni život, a potencijalni kupci će uz komfor stanova pronaći svoj mir, privatnost, predivan pogled na more i otoke, ali ujedno i blizinu grada te gradski plaža.

U izgradnji su dvije stambene zgrade (D1 i D3) koje će se sastojati od suterena sa garažama i ostavama te prizemlja i 4 kata povezana stubištem i liftom.

Objekti se grade kompletno od armiranog betona, toplinska i zvučna izolacija, ima lift, stubište kameno stepenište sa Inox ogradom, prvoklasna keramika i prvoklasna sanitarija, prvoklasna završna obrada podova (puni hrastov parket 2 cm) u dnevnim i spavaćom sobama. Klizne stjenke su podizno klizni sistemi od termo aluminija s troslojnim staklom, a prozori u sobama od PVC materijala s troslojnim staklom i roletama na struju, protuprovalna/protupožarna blindo vrata, klimatizacija u svakoj prostoriji, podno grijanje u kupaonicama, LED rasvjeta unutar i van zgrade, portafon sa kamerom, SAT/TV priključak itd… Stanove odlikuje najviši stupanj opreme i najsuvremenije tehnologije u pogledu instalacija i upravljanja istima, dok energetska učinkovitost zadovoljava najviše standarde.

Planirani završetak radova i useljenje predviđeno je za jun 2024.godine.

Kao jedna od popularnih turističkih destinacija posljednjih godina, Hrvatska zbog svoje tradicije, povijesti, klime, gastronomske ponude, prekrasne prirode, kristalno čistog mora a ponajprije gostoljubivosti stanovništva privlači turiste iz cijeloga svijeta. Dalmacija se u tom izboru naročito ističe iz više razloga. Mediteranska klima, prekrasna nedirnuta priroda, bogata kulturna i povijesna baština, prepoznatljiva dalmatinska kuhinja te mnoštvo gradova i manjih mjesta za svačiji ukus. Kako za turiste, tako i za one koje zanima kupovina nekretnine u Dalmaciji. U podnožju impresivne planine Biokovo i njegovih atrakcija kao što su vrh Svetog Jure sa kojeg se pruža nezaboravan pogled sve do Italije ili nove atrakcije “Skywalk“ na Biokovu smjestila se Makarska u koju ćete se zaljubiti na prvi pogled i poželjeti nekretninu u koju ćete se moći stalno vraćati ili trajno nastaniti, jer ćete u Makarskoj pronaći sve potrebne sadržaje za ugodan život.

Zato smo tu mi: Ellba Nekretnine Vam u svojoj ponudi nudi veliki izbor stanova i apartmana u novoizgrađenim objektima u Makarskoj, te će Vam naš stručni tim sa zadovoljstvom pomoći da odaberete pravu nekretninu za Vaše ulaganje u nekretnine u Makarskoj, dobra je investicija i ulaganje je u sigurnu budućnost.

Galerija slika

error: Onemogućeno preuzimanje sadržaja!