Novogradnja - Prodaja stanova

Ellba Nekretnine novogradnja

Nikad veća ponuda novogradnje, nikad više potrebe za profesionalnim pristupom kupovini novogradnje. Ellba Nekretnine tim u saradnji sa svojim mnogobrojnim partnerima i investitorima, maksimalno olakšava i ubrzava proces kupovine stana u novogradnji zahvaljujući posvećenosti u poslovanju i velikom iskustvu u vođenju kupoprodajnih procesa uz maksimalnu pravnu sigurnost. Najveća ponuda stanova u novogradnji, direktna komunikacija sa investitorima, tim iskusnih agenata prodaje, tim advokata.
Bez troškova agencijske provizije!

Novogradnja u Bosni i Hercegovini

Građevinarstvo u Bosni i Hercegovini u posljednji nekoliko godina doživljava ekspanziju. Uz velike stambeno – poslovne komplekse koji će oživjeti i definisati čitave dijelove grada, grade se i mnogi poslovni centri, rezidencijalni kondominijumi sa zgradama ili kućama, kao i stambene zgrade niže spratnosti u rasponu od standardno do luksuzno opremljenih u najrazličitijim dijelovima Tuzle i ostalih gradova u BiH. Razvoj novogradnje postojano prati i stalni rast prodaje stanova u novogradnji. Po našim informacijama, prošle godine je broj prodati stanova u novogradnji premašio broj kupljenih stanova u starogradnji, i to je trend na koji možemo da računamo i u budućnosti.

Iako je cijena novogradnje po pravilu 20 – 30% veća od starogradnje, mnogi kupci se odlučuju za kupovinu stana u izgradnji.

Zašto stan u novogradnji? Kupovina bez ulaganja – dobra infrastruktura i parking

Novi stambeni objekti se grade sa novim materijalima i uz savremene građevinske prakse što ih čini energetski efikasnim i imaju savremene sisteme grijanja i hlađenja prostora, što automatski smanjuje troškove za utrošenu energiju. Nova ulaganja, izuzev opremanja stana i održavanje zgrade, nisu potrebna nekoliko godina, a nije rijetkost da investitori daju garanciju za zgradu i da se ugovorom obavežu da je održavaju u određenom vremenskom periodu.

Novi stanovi se grade da odgovore na sve zahtjeve današnjeg stila života. Akcenat je stavljen na udobnu funkcionalnost. Svaki kvadrat stambenog prostora je u potpunosti iskorišten, veći stanovi obavezno imaju više od jednog mokrog čvora, a terase su često veoma prostrane. Zgrada u novogradnji je nezamisliva bez garaže ili parkinga za stanare, što rješava veliki problem savremenih urbanih sredina.

Ušteda ako kupite na vrijeme

Cijena novogradnje se formira u skladu sa lokacijom i opremljenošću zgrade. Građevinskim investitorima je u interesu da se nova zgrada proda, pa su spremni na pregovore u vezi sa cijenom, koja raste kako gradnja objekta napreduje, kao i na ustupke i “specijalne želje” kupaca u vezi sa različitim funkcionalnim karakteristikama budućeg stana.

Povoljni stambeni krediti

Ako ste spremni da podignete stambeni kredit za kupovinu stana, dobro je znati da su krediti za kupovinu stana nikad povoljniji i sa niskim kamatnim stopama, a banke se međusobno takmiče u davanju što je moguće boljih uslova, što povoljno utiče na sve učesnike na tržištu nekretnina. Popularno je i projektno finansiranje koje kupcima garantuje sigurnost i lakše dobijanje još povoljnijeg stambenog kredita.

Novogradnja kao investicija

Mnogi kupuju novogradnju kao investiciju u kvalitetu života svoje porodice ili kao ulaganje koje će im donijeti dobit u budućnosti. Ulaganje u nekretnine je uvijek dobra ideja, pogotovo ako se nekretnina nalazi na dobroj lokaciji i dobrog je kvaliteta gradnje.

Brza i sigurna kupovina stana u novogradnji

Ellba Nekretnine, najsavremenija bosanskohercegovačka agencija za nekretnine, je od početka svog poslovanja postavila nove standarde na tržištu nekretnina, prije svega u efikasnosti i sigurnosti kupoporodajnog procesa, a zatim i u medijskoj prezentaciji i transparentnosti svih informacija u vezi sa nekretninom koju posredujemo. Iskustvo koje smo stekli i znanja koje smo godinama usavršavali stavljamo na raspolaganje svim kupcima koji su zainteresovani za kupovinu stana u novogradnji.

  • Sve nekretnine u novogradnji u čijoj prodaji posredujemo ili ih oglašavamo su predstavljene kvalitetnim renderima ili profesionalnim fotografijama prostora i svim dostupnim informacijama, a najveća ponuda Vam omogućava da lako nađete nekretninu kakvu tražite – I TO POTPUNO BESPLATNO!

  • Svim kupcima nudimo direktnu komunikaciju sa investitorom uz sve prednosti Ellba Nekretnine usluge – I TO BEZ PROVIZIJE!

  • Svi stanovi, kuće i poslovni prostori u čijoj prodaji posredujemo mogu da se uknjiže u Katastru, a sva dokumentacija potrebna za zaključenje kupoprodajnog ugovora prolazi kroz rigoroznu kontrolu naših iskusnih agenata prodaje i tima advokata Ellba Nekretnine. Naši agenti prodaje su uvijek spremni da Vam pruže pomoć i da Vam pomognu u potrazi za idealnim stanom u novogradnji.

Kupite stan u novogradnji direktno od investitora a uz našu profesionalnu pomoć i bez provizije​.

error: Onemogućeno preuzimanje sadržaja!