O nama

 

Predstavljamo Vam najsavremeniju agenciju Ellba Nekretnine sa sjedištem u Tuzli.

Prepoznajući aktuelne i buduće trendove, ekspanziju i rastuće potrebe na cjelokupnom tržištu nekretnina, odlučili smo da na tržištu Bosne i Hercegovine uvedemo sigurniji, efikasniji i profesionalniji način prometa nekretnina, po uzoru na najnaprednija tržišta nekretnina u Skandinavskim zemljama. Naša poslovna politika temelji se na zadovoljstvu naših klijenata kvalitetom usluga koje im pružamo. Poštovanjem tih načela obezbjeđujemo dugoročno uspješno poslovanje. Naše opredjeljenje je pružiti kvalitetnu uslugu u oblasti posredovanja nekretninama, savjetovanju, vođenju projekata i izradi procjena nekretnine uz strogo poštivanje najviših etičkih standarda.

Vizija

Naša vizija je da u uslovima zdrave konkurencije budemo prepoznati i odabrani od strane regionalnog tržišta kao pouzdana, profesionalna, kvalitetna i efikasna agencija u oblasti posredovanja pri kupovini, prodaji i najmu te vođenju projekata i izradi procjena nekretnina. Jedna od osnovnih smjernica naše vizije je stvaranje novih usluga čime želimo doprinjeti razvoju tržišta te obogatiti postojeću ponudu. Ideja vodilja agencije je poslovanje utemeljeno na znanju, iskustvu, zakonu, neprestanom učenju i usavršavanju te profesionalnom pristupu poslovanja.

Misija

Misija agencije je osigurati našim klijentima sigurnost i kvalitetu uz maksimalnu odgovornost i profesionalnost. Proces kupovine i prodaje nekretnina danas se odvija brže, složenije i odgovornije u svakom pogledu. Naša misija je učiniti taj proces što jednostavnijim za sve sudionike na tržištu nekretnina. Vodimo se mišlju da krajnju odluku donosi klijent, a na nama je da taj izbor učinimo znatno kvalitetnijim. Zadovoljenje naših ciljeva osiguravaju naši zaposlenici koji sa velikim entuzijazmom, znanjem i sposobnostima te predanosti poslu, stvaraju pozitivnu radnu atmosferu i teže uspjehu, kako bi što kvalitetnije uspjeli ispuniti Vaše i naše potrebe i ciljeve.

Ciljevi

Postavljamo ciljeve koji su povezani s našom vizijom i misijom. Osnovni cilj je razvijati kvalitetu usluge, zadržati postojeće i širiti se na nova tržišta te se pri tom voditi osnovnom idejom vodiljom koja je prisutna od samog stvaranja agencije, a ona klijenta uvijek stavlja na prvo mjesto.

Ciljevi uključuju kvalitetu u pružanju usluga te stvaranje povjerenja kod tržišnih subjekata, zatim konsantni razvoj i uvođenje inovacaija u poslovanju. U okviru naših ciljeva povećavamo i proširujemo obim poslovanja i viršimo istraživanje novih tržišta kao i širenja na nova područja djelovanja.

Ellba nekretnine tim

Mi smo tim koji posjeduje višegodišnje iskustvo u tradicionalnom agencijskom poslovanju. U našem timu rade mladi, posvećeni i kreativni stručnjaci iz oblasti nekretnina, IT-ja, i marketinga. Imamo profesionalne fotografe, pravni tim, i stručni korisnički centar. Naš glavni motiv jeste da proces posredovanja nekretninama, savjetovanju, vođenju projekata i izradi procjena nekretnina učinimo transparentnim, brzim i efikasnim.

Povjerenje

Kakav je osjećaj nakon potpisivanja Ugovora o posredovanju sa našom agencijom? Možete se opustiti, jer ćete kupiti, prodati, iznajmiti zamijeniti ili dati u zakup Vašu željenu nekretninu na najlakši i najbrži mogući način. Nećete morati da brinete o pravnim pitanjima, naš agent je uvijek tu da Vas posavjetuje i da Vam se maksimalno posveti za sva pitanja ili nedoumice oko kupovine, prodaje nekretnina, kao i odabiru nove nekretnine prema Vašim kriterijima. Također, možete biti bezbrižni i što se tiče oglašavanja, marketinga i grafičkog dizajna, jer u našoj agenciji sve to imamo u ponudi.

error: Onemogućeno preuzimanje sadržaja!