Savjeti za zakupca nekretnina


U cilju da pojednostavite ovaj proces Agencija Ellba Nekretnine Vam preporučuje da, Vi kao zakupac, sebi unaprijed definišete određene kriterije kao što su:

·         vrsta nekretnine

·         lokacija

·         cijena

·         površina

·         standard

·         broj spavaćih soba

·         spratnost

·         vremenski period najma

·         eventualna potreba za dodatnim uslugama


Ovdje želimo da Vas informišemo da pri potpisivanju ugovora ćete morati isplatiti vlasniku prvu kiriju i minimalno jedan depozit u visini mjesečnog najma. Depozit će Vam biti vraćen na dan izlaska iz nekretnine ako ste izmirili sve režije i ako niste oštetili ništa u nekretnini. U slučaju da ste nešto oštetili u nekretnini, iz depozita će se finansirati popravak oštećenja.


Za sve nekretnine u našoj ponudi mi u Agenciji Ellba Nekretnine obezbjeđujemo provjerene i detaljne informacije sa slikama. Na ovaj način Vi kao zakupac izbjegavate nepotrebne nesporazume i gubljenje vremena na nekretnine koje nisu aktualne za Vaš profil.


Mi u Agenciji Ellba Nekretnine organizujemo potpisivanje Ugovora o najmu na više svjetskih jezika. Osim toga stojimo Vam na raspolaganju ukoliko imate potrebu za organizovanjem dodatnih usluga vezanih za iznajmljivanje nekretnine.


error: Onemogućeno preuzimanje sadržaja!