Ellba Nekretnine Vam predstavljaju

STAMBENO POSLOVNI OBJEKAT

GREEN ESTATE

Green Estate je novo ime za sigurnost, mir, prirodno okruženje, vrhunske ekološke standarde i najviši standard urbanog življenja.

Lokacija objekta Green Estate smještena je u sjevernom dijelu grada Tuzle, sa izuzetno kvalitetnom komunalnom infrastrukturom, te sadržajima koji se nalaze u blizini.

Mikrolokacija koja okružuje budući objekat pruža kvalitetne sadržaje, koji mogu podignuti nivo kvaliteta života u ovom dijelu grada.

Green Estate se sastoji od dvije lamele A i B međusobno povezane, spratnosti: suteren + prizemlje + šest spratova sa 56 stambenih jedinica koje su toplim vezama direktno povezani sa garažama te poslovnim prostorima na prizemnoj etaži.

Suteren objekta predviđen je za parking prostore, pomoćne prostorije i stanarske ostave. Prizemlje objekta sadrži dva veoma atraktivna, praktična i moderna poslovna prostora.

Preostali spratovi objekta su riješeni kao stambeni, te su projektovani tako da sadrže veliko broj različitih kategorizacija stambenih jedinica.

Arhitektonsko rješenje i kvalitet gradnje vođeni su najvišim savremenim svjetskim standardima, sa posebnim naglaskom na zaštitu okoliša i stvaranje najkvalitetnijeg životnog okruženja.

Početak izgradnje: februar/mart 2023.

Planirani završetak izgradnje i useljenje: oktobar/novembar 2024.

Stojimo Vam na raspolaganju za eventualno dodatna pitanja!

Galerija slika

error: Onemogućeno preuzimanje sadržaja!