Ellba Nekretnine Vam predstavljaju

STAMBENO – POSLOVNI OBJEKAT U CENTRU GRADA

MUSIQUE

S posebnim i velikim zadovoljstvom predstavljamo Vam našeg najnovijeg stambenog dragulja u gradu Tuzla – SPO “MUSIQUE” ! Ova predivna rezidencija savršeno spaja modernu eleganciju i udobnost, stvarajući prostor u kojem će se svaki trenutak pretvoriti u čaroliju.

Uvažavajući zahtjeve kupaca projektovane su 34 stambene jedinice prilagođene potrebama tržišta, 2 velika poslovna prostora, te 37 parking mjesta, od čega je 30 u podzemnoj garaži, a ostalih 7 parking mjesta je smješteno na platou ispred objekta. Objekt također posjeduje 7 ostava i spremište za bicikla.

SPO “MUSIQUE” pruža širok izbor stambenih jedinica koje se protežu od prostranih apartmana s jednom spavaćom sobom do luksuznih penthouse s pogledom na panoramu grada. Svaki prostor je pažljivo dizajniran kako bi zadovoljio vaše najzahtjevnije potrebe, s vrhunskim završnim materijalima i modernim pogodnostima.

Glavni ulaz je sa prednje strane objekta i orijentisan je prema ulici. Poslovni prostori posjeduju zasebne ulaze. U prizemlju je projektovano 8 stanova, sprat I 8 stanova, sprat II 8 stanova, sprat III 7 stanova i sprat IV sa 3 stana, što je ukupno 34 stambene jedinice. Stanovi na ovim etažama su četverosobni, trosobni, dvosobni, i garsonjere.

Glavnu nosivu konstrukciju objekta čine AB platna i stubovi a zidana ispuna se sastoji od blok opeke debljine 25 i 20 cm, temeljeni na armiranobetonsku temeljnu “kontra“ ploča na koju se oslanjaju. Međuspratna konstrukcija su AB ploče debljine 20 cm, a zadnja ploča je projektovana kao ravna sa svim potrebnim slojevima izolacije. Glavno stepenište je jednokrako, armiranobetonsko ukupne širine 1,25 m, dok je protupožarno stepenište predviđeno od AB konstrukcije.

Objekat će imati sve potrebne instalacije koje su neophodne za njegovu normalnu eksploataciju i korištenje, kao što su: elektroinstalacije, telefonske instalacije, instalacije vodovoda i kanalizacije i hidrantske mreže, kao i mašinske instalacije grijanja, instalacije klimatizacije.

Galerija slika

error: Onemogućeno preuzimanje sadržaja!