ZA INVESTITORE Stambeni objekat u srcu Tuzle

 

700.000 KM


ELLBA NEKRETNINE ispunjavaju sve Zakonske uslove o posredovanju u prometu nekretninama u FBiH.

Naši licencirani agenti Vas vode kroz proces prodaje ili kupovine nekretnine kako bi Vaše iskustvo bilo pozitivno i korisno, te omogućilo Vam da što lakše donesete odluku.


OPIS NEKRETNINE

Stambeno objekat URBAN u izgradnji, korisne stambene površine 480,53 m² sa kompletnom projektnom dokumentacijom i svim komunalnim priključcima. Sastoji se od; suterena, prizemlja sa garažom i tri sprata sa 8 stambenih jedinica, idealne kvadrature 35 - 81 m². Nalazi se u jednom od najpoželjnijih naselja, udaljen svega 300 metara od gradski sadržaja i južne saobraćajnice.


SUTEREN I PRIZEMLJE

Suteren i prizemlje Stambenog objekta URBAN je ukupne korisne površine 113,14 m² i objedinjeno je u moderno koncipirani dvoetažni stan površine 81,01 m².


ETAŽA 1

Prva etaža Stambenog objekta URBAN je ukupne korisne površine 108,27 m² na kojoj su projektovana dva moderno koncipirana stana, idealne kvadrature i rasporeda; dvosoban stan površine 36,71 m² i dvosoban stan površine 49,10 m².


ETAŽA 2

Druga etaža Stambenog objekta URBAN je ukupne korisne površine 127,48 m² na kojoj su projektovana dva moderno koncipirana stana, idealne kvadrature i rasporeda; trosoban stan površine 48,17 m² i dvosoban stan površine 68,19 m².


ETAŽA 3

Treća etaža Stambenog objekta URBAN je ukupne korisne površine 131,64 m² na kojoj su projektovana tri moderno koncipirana stana, idealne kvadrature i rasporeda; dvosoban stan površine 38,63 m², dvosoban stan površine 52,54 m² i jednosoban stan Garsonjera površine 35,97 m².


STANDARD

Stambeni objekat URBAN je visokog kvaliteta gradnje sa funkcionalno projektovanim stambenim prostorom. Pozicioniran je na veoma mirnoj lokaciji u obuhvatu koji je Prostornim planom grada Tuzla definisan kao zona individualnog stanovanja i okružen je stambenim objektima. Odlično je infrastrukturno povezan sa značajnim cjelinama u gradu i posjeduje sve komunalne priključke; Struja, Voda, Kanalizacija, Telefonski priključak, Internet, Kablovska TV, klima uređaj...


LOKACIJA

Objekat se nalazi u prestižnom tuzlanskom naselju Goli Brijeg, na samo 5 minuta hoda od strogog centra Tuzle i ima odličan pogled na grad. Pozicioniran je u ulici Muharema Merdžića, u kojoj je nedavno urađena kompletna infrastruktura (Centralno gradsko grijanje i asfalt). Do ove nekretnine moguće je doći iz bilo kojeg pravca grada, bilo da idete kroz Mosnik i Gornje Brdo ili od Mercator Centra pa kroz naselje Kula…U neposrednoj blizini nalaze se svi bitniji gradski sadržaji: zgrada Avaz Robot Tuzla, glavna zgrada MUP, Narodno pozorište Tuzla, Šetalište Korzo itd…Ovo je idealno mjesto za ljude koji žele da žive u gradu, a da u isto vrijeme uživaju u čistom zraku i mirnom porodičnom životu.

Galerija slika

error: Onemogućeno preuzimanje sadržaja!